Зареждане...

При закупена от нас стока, вие плащате единствено цената и, обявена на сайта. Доставката за България е безплатна за поръчки на стойност над 24.99 лв. За поръчки до 24.99 лв. цената на доставка за България е 4 лв. Не се начисляват никакви допълнителни / скрити такси или комисионни.

Всички цени са с включен ДДС.

Начини на плащане

1. Наложен платеж. Заплащането на поръчките от онлайн магазин www.luxsit.bg се извършва в брой при получаване на поръчката от куриера. Опцията "наложен платеж" се предлага само за поръчки с доставка на територията на България.

2. Заплащане през PayPal. Клиентите имат възможност да заплатят поръчката си като въведат данните за своя PayPal профил или изберат плащане с дебитна/кредитна карта и респ. въведат данните за картата, с която желаят да платят.

3. Плащане с дебитна/кредитна карта през системата на БОРИКА. Клиентите могат да заплатят поръчката като въведат валидни данни на дебитна или кредитна карта в отворилия се прозорец. Поддържат се всички популярни видове карти като VISA, MasterCard, American Express и др., издадени в България или чужбина. Този сигурен начин на плащане използва криптиране, което защитава въвежданата информация за банковата карта.

Вход

Регистрация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да подобри потребителското преживяване.