Зареждане...

1. Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между „ВИРГО ИН” ЕООД, собственик на уеб сайта www.luxsit.bg от една страна и потребителите на страниците и услугите, намиращи се на домейн luxsit.bg, наричан по-долу за краткост Сайтът. Общите условия обвързват всеки потребител, който посещава Сайта, като с натискането на всеки един линк или бутон, разположени на страницата на www.luxsit.bg, потребителя се съгласява и приема да спазва настоящите общи условия.

2. С отбелязване в полето Приемам Общите условия, потребителят извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис и декларира, че е запознат и приема Общите условия.

3. Поръчки на www.luxsit.bg се приемат 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата. Поръчки, постъпили в официални почивни дни, се обработват в първия работен ден след постъпването на поръчката.

4. За да закупите стока и/или услуга от нашия Сайт, вие трябва:

4.1. Да имате навършени 18 (осемнадесет) години;

4.2. Да имате постоянен адрес в България;

4.3. Да сте попълнили вярно електронната форма;

4.4. Да сте се съгласили с настоящите Условия за ползване;

4.5. Да посочите точен и валиден телефон и адрес за доставка;

4.6. Да осигурите достъп и възможност за получаване на стоката.

5. „ВИРГО ИН” ЕООД може да поиска допълнително потвърждение включително по телефон, факс, имейл. В случай, че не бъде предоставена изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ от поръчката със или без допълнително уведомление.

6. „ВИРГО ИН” ЕООД си запазва правото да откаже потвърждаване на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличността или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си и причината за него.

7. След извършване на поръчката ще получите потвърждение на посочен от Вас e–mail адрес. От този момент заявката се счита приета и подлежи на изпълнение от страна на „ВИРГО ИН” ЕООД. Потвърждението е наложително с оглед проверка на наличност на конкретната поръчана стока и изпращането и.


8. Одобреният начини за плащане на покупките от Сайта е в брой при доставка (наложен платеж), като всички цени са крайни и са с начислен ДДС. 
 

9. Всички доставки в границите на България се доставят чрез куриерските фирми Рапидо и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката е безплатна за поръчки на стойност над 24.99 лв. Цената за доставка на поръчки на стойност под 24.99 лв. е 4 лв.

10. 
„ВИРГО ИН” ЕООД запазва правото си да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на Сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.

11. 
Вие като потребител имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 14 РАБОТНИ ДНИ от получаване на стоките в случай, че същите НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ, не е нарушавана целостта на опаковката им и във вида, в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие като потребител сте упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от посочените в гаранционната карта сервизи.Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя. При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието и, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

12. Ние събираме информацията, която сте ни предоставили по време на вашата регистрация в уеб сайта.
 Информацията, събрана от „ВИРГО ИН” ЕООД при използването на уеб сайта ще се използва само за посочените цели и в съответствие с приложимото право. „ВИРГО ИН” ЕООД няма да предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на посетителя. Нещо повече, „ВИРГО ИН” ЕООД се стреми да обезпечи сигурността на данните за посетителя, така че трети лица да нямат достъп до тази информация. Въпреки че се полагат големи усилия да се предотврати достъпът на трети лица, не може да се търси отговорност от „ВИРГО ИН” ЕООД, ако информацията е получена от трети лица в нарушение на закона.
Ние не отдаваме, продаваме или по друг начин разпространяваме вашите лични данни на трети страни по никакъв повод, освен когато това не е наложено по силата на закон или съдебна заповед.13. „ВИРГО ИН” ЕООД си запазва правото, по свое усмотрение и по всяко време да променя, добавя или заличава части от тези Условия за ползване. Ваша е отговорността да проверявате тези Условия за ползване във всеки един момент преди да използвате Сайта. Фактът, че продължавате да използвате Сайта след публикуването на промените се приема като потвърждение за това, че приемате и сте съгласни с тези промени в настоящите Условия за ползване. С настоящето вие се съгласявате, че всички последващи покупки се регулират от Условията за ползване, приложими до публикуването на изменените условия за ползване, а след това в съответствие с тези изменени Условия за ползване. В зависимост от изпълнението на тези Условия за ползване и всякакви техни модификации, „ВИРГО ИН” ЕООД предоставя на вас („Крайния потребител”) лично, неизключително, непрехвърляемо, неподлежащо на сублицензиране право да влизате във и да използвате Сайта. Поръчвайки продукти от магазина на „ВИРГО ИН” ЕООД (както онлайн, така и по друг начин) или приемайки доставката на такива продукти, описани на фактурата, Клиентът се съгласява да бъде обвързан с и приема тези Условия. „ВИРГО ИН” ЕООД си запазва правото за променя тези условия без предизвестие по всяко време и единствено по собствено усмотрение.

14. „ВИРГО ИН” ЕООД не носи отговорност за сайтове и тяхното съдържание, които не са част от сайта www.luxsit.bg. „ВИРГО ИН” ЕООД не се ангажира да преследва всеки сайт, към който има връзка за незаконно съдържание на авторски права, порнография, расизъм и всякакви други действия, забранени от законите на Република България. В случай, че потребител е забелязал подобни нарушение, се задължава да извести за тях „ВИРГО ИН” ЕООД, за да бъде отстранен линка съм сайта нарушител.

16. 
Продажбата на продукти се регламентира от законите на Република България. Вход

Регистрация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да подобри потребителското преживяване.